Free from fallin'

Inte bloggat på ett tag men inte orkat eller hunnit igentligen. Men va i stan med Elin och lovisa igår :) Va super mysigt, verkligen pyntat super fint ööverallt nu!Köpte en tomtelatte och en liten yougurt på espresso house. köpte en mörkröd sammetsfluga till min bror som ja ska skicka till honom ;) köpte även en topp med nitar och ett par svarta höga short som kommer upp senare (: Övningskörde med pappa idag också , älskar det! hah. Sitter och dricker julmust med mandlar och pepparkakor!You just gotta love christmas?

Städa!

Nu måste jag städa och plugga för fullt innan jag går och lägger mig! Imorgon har ja inget speciellt planerat, men på lördag blir det mys på kvällen med vänner! bilder kommer (:

Fullt upp!

inte hunnit blogga på ett tag, haft göööra mycket att göra :l Men gick på Twiday i tisdags, super kul, och absolut sevärd film (breaking dawn part 1, fjärnde filmen av fem) Gick med adelina och det var verkligen värt pengarna! Jätte trött idag eftersom vi kom hem sent igår kväll efter premiären. Så ska lägga mig tidigt, ska gotta mig framför Tv.n och göra mig något att äta, kanske bloggar imorgon om ja hinner..!


KLÄDER

Som ja köpte idag, lite av det ville inte komma upp på datorn, Men det var ett ganska stort halsband, och en stjorta med som var ursnygga ;) höhöh

10 novemver 2011
Kom precis hem från stan med Elin och Bella, 50 % på bikbok & sen va mina pengar slut.. Kommer upp ikväll på vad ja köpte, om ja inte glömmer..? Imorgon blir det att gå på TinTin med Azad, daniel, Elin, Danni och olle, ser typ fram som fan mot det!? 

SER NI?

Undrar om ni ser nya headern? för ja ser den bara på mitt gamla internet. Lite udda? Aja, Det vart i alla fall underbart på west side story ! Ett litet plus i kanten på att man stötte på Lovisa inne i operahuset?! Blev lite surprise där för oss båda! Snart blir det mys med familj & farmor & farfar! Puss!
2AM Club - Every evening

West Side Story

Om några minuter ska jag, med min familj iväg och titta på en musikal som heter West side story. Vet inte exakt vad den handlar om men den sägs va bra iaf ;) Imorgon börjas skolan , skönt o träffa alla igen ♥
West side story

TheBigCity

Vart på stan med Lovisa, köpte knappt något men men ;) Vi åt lunch på ett ställe som heter Paprika. syyper gott! Ska snart ta mig något att äta igen innan ja bäddar ner mig framför Tvn

Kvällsmat

Istället för en lugn kväll blev det kompisar i sitter ensam med Lovisa nu;) vi blev sjukt hungriga och stekte upp lite ägg medans resten av huset sov, mer imorgon ;))

All this music

Ska snart duscha, & plugga lite till, sen mysa frammför TVn. Imorgon blir det att träffa min underbara lovisa som nyss kommit hem från underbara London! What I want

Ge mig ♥


hahah detta gör min kväll!Så himla söta!

Baby ur the best

Ja har varit såå duktig idag, städat, tvättat, pluggat, handlat o hämtat skorna hos skomakarn! Det har varit ett sköönt lov med kompisar och massa gym, ska sikta på beach body 2012 ;)

Bilder från veckan ♥


RSS 2.0